Επαναπατρισμός - ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ - Καρυώτη Μαρία στον Πειραιά

 
Καθώς έχει αυξηθεί η μετακίνηση των ανθρώπων μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης αλλά και όχι μόνο, ανάλογη είναι και η αύξηση των περιπτώσεων του επαναπατρισμού σορών. Τα γραφεία τελετών Καρυώτη με έδρα τον Πειραιά, αναλαμβάνουν τη μεταφορά της σωρού κατόπιν εντολής σας, για την επιθυμία του αποβιώσαντος να ενταφιαστεί στην ιδιαιτέρα του πατρίδα.

Ο επαναπατρισμός μίας σορού, αποτελεί μία διαφορετική περίπτωση από τη νεκρώσιμη τελετή καθώς απαιτείται μία πληθώρα διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να επιτραπεί η έξοδος μίας σορού από τη χώρα μας, ή και η είσοδος σε αυτή από κάποια άλλη.
Το Γραφείο Τελετών Καρυώτη, στο Πειραιά, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, εξειδικεύεται στον τομέα αυτό, προσφέροντας τις υπηρεσίες αυτές και σε άλλα γραφεία τελετών όπως και σε αντίστοιχες υπηρεσίες του εξωτερικού.
Παράλληλα, έχουμε αντιμετωπίσει με επιτυχία πολυάριθμες περιπτώσεις επαναπατρισμών από και προς όλες σχεδόν τις ηπείρους.

Με βάση την εμπειρία μας έχουμε καταφέρει να τυποποιήσουμε την υπηρεσία αυτή σε ένα μεγάλο βαθμό που να επιτρέπει τη δραματική μείωση του συνολικού κόστους και την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του επαναπατρισμού με ασφάλεια και συνέπεια ως προς το χρονικό προγραμματισμό.
 
 
 
 

Άψογη Εξυπηρέτηση στις πιο δύσκολες στιγμές σας!

 
Εκτός από τις περιπτώσεις επαναπατρισμών εξωτερικού, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τέλεση κηδειών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, για εσάς που επιθυμείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο, να ενταφιαστεί στον τόπο καταγωγής του.

Μία επιπλέον υπηρεσία που προσφέρουμε, αποτελεί η μεταφορά οστών από το κοιμητήριο που φυλάσσονται, σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για κάθε περίπτωση που επιθυμείτε να πληροφορηθείτε εκτενέστερα για το εύρος των υπηρεσιών μας στους επαναπατρισμούς σορών, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.